Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke blijft aanmodderen en evenaart negatief clubrecord uit 1993

Laatste update:

Union Berlin en Schalke 04 zijn de twee ploegen die het slechtst presteren sinds de hervatting van de Bundesliga. Beide ploegen wonnen nog geen duel: de club uit Berlijn pakte een punt uit de laatste vier duels, terwijl Schalke bezig is aan een vrije val en louter als de verliezende partij van het veld stapte. Net als Schalke is ook Union Berlin bezig aan een belabberde serie, want de laatste overwinning dateert van 24 februari. Destijds werd Eintracht Frankfurt met 1-2 verslagen, waarna twee remises en vier nederlagen volgden.

Zondag waren in de eerste helft de beste kansen voor de thuisploeg. De bezoekers waren al een paar keer goed weggekomen toen het in de elfde minuut raak was. Anthony Ujah stuurde zijn ploeggenoot Robert Andrich de diepte in en laatstgenoemde maakte geen fout oog in oog met doelman Alexander Nübel. Door de vroege achterstand en het spelbeeld moest Schalke opnieuw vrezen voor een nederlaag. Toch viel er wat te juichen voor de bezoekers. Na een klein halfuur spelen was het Jonjoe Kenny die uit het niets scoorde. Hij mocht ver komen en haalde vanaf circa twintig meter uit. De bal verdween in de verre hoek tegen de touwen: 1-1.

In het tweede bedrijf werd de voetballiefhebber allesbehalve verwend. Beide ploegen gingen er voetballend niet op vooruit en grote kansen waren amper te noteren. In de slotfase waren de beste mogelijkheden nog voor Union Berlin, maar Nübel bleek niet te passeren. Door het gelijkspel komt de thuisploeg op 32 punten, waarmee het weer een stapje dichterbij lijfsbehoud in de Bundesliga is. Schalke blijft steken op de tiende plaats en hoopt op betere tijden.

-

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
4
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
15
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
38

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties