Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Haaland zit niet eens op de bank voor FA Cup-kraker Manchester City - Chelsea

Laatste update:

Wembley Stadium is zaterdagmiddag het decor voor een duel tussen Manchester City en Chelsea. De winnaar van de wedstrijd mag zich opmaken voor de finale van de FA Cup. Daar treft de winnaar Manchester United of Coventry City.

Manchester City wist vorig seizoen beslag te leggen op de oudste prijs uit de geschiedenis van het Engelse voetbal en wil deze titel verdedigen. De manschappen van Guardiola zullen het dus zonder Haaland moeten doen. Hij wordt vervangen door Julián Álvarez.

Guardiola heeft geen idee hoe lang de Noorse spits niet inzetbaar zal zijn, maar geeft wel aan dat het geen zware blessure is. "Hij heeft een kleine tik gehad en zit er vandaag niet bij. Ik weet niet of hij er volgend weekend is."

Wel is Kevin De Bruyne volledig hersteld en fit genoeg om te starten. De Belg moest zich doordeweeks na 112 minuten laten vervangen in het Champions League-duel met Real Madrid (1-1), maar begint zaterdag dus wel weer in de basis.

Verder kiest Guardiola voor een middenveld bestaande uit Phil Foden, Bernardo Silva en Jack Grealish. Achter deze vier staan John Stones en Rodri. Achterin moeten Kyle Walker, Manuel Akanji en Nathan Aké doelpunten van Chelsea zien te voorkomen. Stefan Ortega verdedigt het doel.

Bij Chelsea is Cole Palmer de meest besproken man. De voormalig speler van Manchester City maakte dit seizoen al 20 Premier League-doelpunten en start ook in de halve finale van de FA Cup 'gewoon' in de basis.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties