Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schalke 04 haalt grote Duitse naam terug naar Gelsenkirchen'

Laatste update:

Rangnick was eerder verdeeld over twee periodes (september 2004 tot december 2005 en van maart tot september 2011) actief als hoofdtrainer van Schalke. Die Königsblauen staan diep onderaan in de Bundesliga en lijken degradatie naar het tweede Duitse niveau niet meer te kunnen afwenden. Rangnick krijgt de taak om een team waarmee de onlangs aangestelde Dimitrios Grammozis zo snel mogelijk terug kan keren naar de hoogste afdeling.

De 62-jarige Rangnick beschouwt de klus volgens BILD als zijn laatste kunstje en wil zich voor vijf jaar aan Schalke verbinden. De voormalig trainer van RB Leipzig wil voor een sensatie zorgen door met het jongste team ooit te promoveren naar de Bundesliga. Op die manier wil Rangnick een deel van de weggelopen achterban van Schalke terugwinnen en de club weer aantrekkelijk maken voor sponsors. Rangnick is sinds zijn vertrek als trainer van Leipzig in 2019 clubloos.

Update 12-03-2021:
Schalke 04 heeft inmiddels een officiële reactie gegeven op de berichtgeving van BILD. De nummer achttien van de Bundesliga ontkent een 'principeakkoord' te hebben bereikt met Ralf Rangnick. "Daar is geen sprake van", aldus Schalke, dat toevoegt: "Ralf Rangnick is en blijft een zeer gewaardeerde specialist en een graag geziene ex-werknemer van Schalke."

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
8
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
37
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties