Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 haalt Marokkaanse technicus tijdelijk in huis

Laatste update:

Belhanda speelde vier jaar voor Montpellier (2009-2013) en maakte in zijn voorlaatste jaar naam bij het grote publiek. Met zijn technische kwaliteiten en twaalf doelpunten hielp hij de club mede aan de landstitel in Frankrijk. Het seizoen erop maakte hij nog eens tien goals in de Ligue 1 en stond hij in de belangstelling van verschillende grote clubs. Uiteindelijk pikte Dynamo hem voor zo'n tien miljoen euro op.

Belhanda speelde inmiddels 56 competitieduels voor Dynamo en was daarin goed voor 8 doelpunten. Op huurbasis bij Schalke kan hij nu laten zien waartoe hij in staat is. Belhanda werd ook nadrukkelijk genoemd bij Engelse verenigingen, maar heeft zijn keuze nu dus laten vallen op Schalke. Hij vliegt mee naar Orlando in de Verenigde Staten, waar de Duitse club zich voorbereidt op deel twee van dit seizoen.

Directeur Horst Heldt zegt namens Schalke dat Belhanda, die 31 interlands voor Marokko speelde, nog wel de medische keuring moet doorstaan. Ook moeten er nog een paar laatste details geregeld worden. "Hij wil zich bij ons opnieuw bewijzen", geeft trainer André Breitenreiter aan. "Hij heeft zin om te voetballen, is gretig. Wij zien naar hem uit." In de overeenkomst is geen optie tot koop opgenomen.

Denk je dat Schake 04 plezier zal beleven aan Younès Belhanda?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
3
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties