Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke vervolgt dramatische serie met beschamende thuisnederlaag

Laatste update:

Schalke was voor de onderbreking van het Bundesliga-seizoen al bezig aan een vrije val. De vorm van het team van trainer David Wagner is er sinds de hervatting van de competitie niet beter op geworden. Na de 4-0 nederlaag van vorig weekend tegen Borussia Dortmund ging Schalke zondag op eigen veld onderuit tegen Augsburg, de nummer dertien op de ranglijst. Zondag wist Schalke voor de negende keer op rij niet te winnen. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Het was Löwen die na zes minuten op fantastische wijze de score opende. Vanuit een vrije trap liet hij Schalke-doelman Markus Schubert van grote afstand kansloos.

Door de vroege voorsprong zat Augsburg, waar de Nederlandse verdediger Jeffrey Gouweleeuw negentig minuten op de bank zat, op rozen. Schalke wist er weinig tegenover te stellen en ontsnapte in de tweede helft meerdere keren aan een grotere achterstand. Een kwartier voor tijd werd het alsnog 0-2 via invaller Sarenren-Bazee. Hij profiteerde optimaal van gestuntel en slecht ingrijpen in de Schalke-verdediging. Oog in oog met Schubert schoot hij de bal hard in de kruising. Van een slotoffensief was er in de slotfase geen sprake. Het vertrouwen bij de club uit Gelsenkirchen is broos en in aanvallend opzicht speelt de club al geruime tijd niets klaar. In de voorgaande acht wedstrijden scoorde de ploeg slechts twee keer.

Augsburg bleef controleren en kreeg nog de beste mogelijkheden. In blessuretijd werd het zelfs nog 0-3 na opnieuw gestuntel in de achterhoede. Invaller Levent Mercan liet zich kinderlijk aftroeven door Córdova, die de bal simpel afpakte, de keeper omspeelde en scoorde in een leeg doel. Zodoende wint Augsburg voor het eerst sinds december 2015 weer van Schalke, dat nu op de achtste plaats staat.

-

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
6
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
6
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties