Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke waarschuwt Ajax met doelpuntenfestijn tegen Jonker en Bazoer

Laatste update:

Schalke 04 - VfL Wolfsburg 4-1
De ploeg van Jonker kon bij een goed resultaat in Gelsenkirchen weer een beetje los komen van de degradatiezone, maar na zes minuten werd al duidelijk dat dit een moeilijk verhaal zou worden. Guido Burgstaller ontving de bal van Max Meyer in de zestien, waarna hij af kon drukken voor de 1-0. Een kwartier later leek het duel al gespeeld toen ook Leon Goretzka zijn naam op het scorebord zette: de gewilde middenvelder liet Koen Casteels uit de rebound kansloos. Na rust ging Schalke verder waar het gebleven was en liep via Daniel Caligiuri en opnieuw Burgstaller verder uit. Na een overtreding van Matija Nastasic in de zestien verzachtte Mario Gómez de eindstand vanaf de stip iets voor de bezoekers.

RB Leipzig ontsnapte op het nippertje aan puntverlies

RB Leipzig - Bayer Leverkusen 1-0
RB Leipzig was een dramatisch seizoen doormakend Leverkusen in de eerste helft zoals verwacht wel de baas, maar dit overwicht leidde nauwelijks tot gevaarlijke momenten voor het doel van Bernd Leno. Na drie minuten moest de doelman wel in actie komen bij een goede mogelijkheid van Marcel Sabitzer en met nog een ruim kwartier te gaan kon hij opgelucht ademhalen toen Emil Forsberg zijn poging net langs de verkeerde kant van de paal stuurde.

In de tweede helft kreeg Timo Werner met nog twintig minute te gaan een grote kans om iets te doen voor Die Rote Bullen toen hij uit mocht halen in de zestien. Zijn poging ging echter hoog over, waardoor de brilstand bleef staan. Een rode kaart in de slotminuut voor Willi Orban leek vervolgens de teleurstellende middag voor de Bundesliga-revelatie compleet te maken, maar Poulsen zorgde voor een wonderlijke ontsnapping. De invaller mocht op aangeven van Forsberg uithalen en passeerde Leno via de binnenkant van de paal.

Hamburger SV - TSG Hoffenheim 2-1
Het team van Julian Nagelsmann had in de eerste helft een flinke kluif aan HSV, dat goed druk zette en via een vrije trap van Aaron Hunt de leiding nam. Een fout van Matthias Ostrzolek, een onnodige charge op Ermin Bicakcic in het strafschopgebied, leidde echter de 1-1 van de bezoekers in: Andrej Kramaric schoot vanaf elf meter de gelijkmaker en ook de ruststand op het scorebord. Hoffenheim kwam sterker uit de rust, maar naarmate de tweede helft vorderde, liet ook HSV zich niet onbetuigd. Een kwartier voor tijd zetten die Rothosen de 2-1 op het scorebord. Bobby Wood ging alleen op doelman Oliver Baumann af en stelde Hunt in staat om zijn tweede van de middag te maken. HSV neemt door de overwinning wat verder afstand van de rode streep.

-
Denk jij dat VfL Wolfsburg dit seizoen gaat degraderen?

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
46

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties