Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schalke 04 ziet felbegeerde Meyer verkassen naar de Premier League

Laatste update:

Schalke wilde dolgraag verlengen met de viervoudig A-international van Duitsland, maar al snel werd duidelijk dat Meyer zelf niet zat te wachten op een verlenging van zijn verbintenis. Meyer speelde tot op heden zijn gehele profcarrière in dienst van Schalke. Bij de Bundesliga-club kwam de middenvelder tot 22 doelpunten en 24 assists in 192 officiële wedstrijden.

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Meyer werd aan het einde van het seizoen geschorst door Schalke vanwege een interview met BILD. De middenvelder werd naar eigen zeggen 'weggepest' bij de club, aangezien hij zijn contract niet wilde verlengen. Christian Heidel was niet blij met de uitspraken van Meyer, maar volgens de sportief directeur was de ruzie snel bijgelegd. Vorige week wenste Heidel Meyer, 'een topvoetballer', nog veel succes in de Premier League.

De voormalig jeugdinternational is de derde zomeraanwinst voor de ploeg van manager Roy Hodgson, na Vicente Guaita (Getafe) en Cheikhou Kouyaté (West Ham United). Naar verluidt is Crystal Palace nog bezig met de komst van onder anderen Jordan Ayew. Mogelijk wordt Jaïro Riedewald betrokken in een ruildeal met Swansea City om de komst van de aanvaller mogelijk te maken. De verdediger zou dat zelf echter niet erg zien zitten.

Een goede stap voor Max Meyer?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties