Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schandalig hoe Munsterman nu overal wordt afgemaakt, schan-da-lig!'

Laatste update:

"Schandalig hoe hij nu overal wordt afgemaakt. Schan-da-lig! Ik baal daar oprecht van. Hij heeft de club gered, heeft geprobeerd om een nieuwe topclub ervan te maken, maar heeft alleen verder proberen te springen dan zijn polsstok lang is", laat Van Seumeren optekenen in Voetbal International.

Van Seumeren praat het beleid van Munsterman niet goed, maar hij noemt het 'makkelijk' dat mensen die Munsterman jarenlang steunden nu vooraan staan om diens 'kop eraf te trekken'. Van Seumeren wijst op het feit dat Munsterman jarenlang op een voetstuk is geplaatst, ook door Voetbal International. "Hoeveel lovende verhalen ik niet heb gelezen, en nu het misgaat komen ze uit alle hoeken en gaten."

Is het terecht dat Joop Munsterman nu wordt afgemaakt?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
8
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
150

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties