Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schandalig' PSV krijgt veeg uit de pan: 'Waardeloos, het was los zand'

Laatste update:

"Het was PSV onwaardig. Waardeloos, het was los zand. Het is gewoon schandalig wat PSV op dit moment presteert. Het mag niet, dit kán niet. Donyell Malen, Steven Bergwijn en Nick Viergever zijn de spelers om wie het bij PSV draait. Als die er niet zijn, is PSV een heel matige ploeg", zo luidt de conclusie van René van de Kerkhof. Tweelingbroer Willy plaatst zijn vraagtekens bij enkele keuzes van trainer Mark van Bommel.

"In het eerste kwartier van de tweede helft - toen Michal Sadilek doorschoof naar het middenveld - ging het eindelijk een beetje goed. Toen hadden we grip op Sparta. Gooit Van Bommel Kostas Mitroglou erin en haalt hij Sadilek eruit! Toen waren we de grip in een keer kwijt! Met alle respect voor onze Griek, maar die heeft niks gepresteerd. Ik begreep die wissel niet goed. Die was de doodsteek voor PSV. We moeten blij zijn met dit ene puntje", aldus Willy van de Kerkhof, die stelt dat er niet getwijfeld hoeft te worden aan Van Bommel en dat dit bij het 'leerproces' hoort.

"Hij bevindt zich met PSV in een crisis. Daar moet hij zien uit te komen. Dit is een nieuwe ervaring voor hem. Een jaar geleden liep alles op rolletjes, nu zit alles tegen", voegt René van de Kerkhof toe. Diens tweelingbroer wijst naar het feit dat PSV de afgelopen tijd de nodige spelers heeft moeten missen. "Dan moet je anders gaan voetballen, in een ander systeem. Je ziet dat de nummers twaalf tot en met zestien bij PSV nog niet rijp zijn voor het eerste elftal."

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
42
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
4
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties