Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Schande van Frankfurt' houdt de gemoederen flink bezig in Duitsland

Laatste update:

Het was een bijzonder beeld dinsdagavond. Spelers van zowel Duitsland als Nederland gleden om de haverklap uit in een poging bij de bal te komen of een sprintduel aan te gaan.

Rafael van der Vaart liet zich bij de NOS meteen al uit over de slechte staat van het veld. "Ze moeten echt gaan eisen dat dit veld op het EK beter is. Die bal stuiterde ook een paar keer op. Voor een topwedstrijd was dit gewoon een hele grote schande."

Ook BILD, dat spreek van 'de schande van Frankfurt', besteedt aandacht aan de slechte ondergrond in het Deutsche Bank Park. Frankfurt is een van de speelsteden tijdens het EK komende zomer.

De boulevardkrant schrijft dat de grasmat niet vervangen gaat worden voor het EK. "Onze grasmat zal geweldig zijn in mei en juni. Dat is het altijd geweest", wordt geciteerd uit de mond van Stadionmanager Patrik Meyer.

Volgens BILD is de grasmat tijdens een interland van die Mannschaft zelden zo slecht geweest. "Waarom was het veld zo erbarmelijk? Ook de Nederlanders gleden rond alsof ze op het paneermeel van een Wiener Schnitzel zaten. Hele stukken gras vlogen door de lucht", klinkt het.

Harde eis


Dat het veld aanvoelde als een glijbaan had vooral te maken met een harde eis van de DFB. De Duitse bond stond erop dat het veld gedurende vijftien minuten voor de aftrap werd bewaterd. Dit was tegen het advies van de greenkeepers van Frankfurt in, die wisten dat het vochtig genoeg was door de regenval van de laatste dagen.

Het is niet voor het eerst dat er onvrede bestaat over het veld in Frankfurt. In februari, tijdens de Bundesliga-wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en VfL Wolfsburg, klaagden spelers en coaches ook al steen en been.

De slechte ondergrond zou de voortgang van het spel ernstig hebben vertraagd, waarop de DFB aan Eintracht vroeg om maatregelen te treffen in aanloop naar het duel met Oranje. Sindsdien is het speeloppervlak droger en beter geworden.

De greenkeepers van Frankfurt hebben niet heel lang de tijd om alles te herstellen. Aanstaande zaterdag wacht om 15.30 uur het thuisduel met 1. FC Union Berlin. Een week later volgt er opnieuw een thuiswedstrijd, als Werder Bremen op bezoek komt.

Meer nieuws

Eerste goal Antony van dit seizoen is niets waard na oliedomme actie Onana
44
Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
8
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
4
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties