Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schandvlek voor Belgisch voetbal' ontslaat trainer 5 dagen voor competitiestart

Laatste update:

"RWDM heeft besloten om de contracten van nagenoeg alle leden van de technisch staf te beëindigen, inclusief die van de coach Vincent Euvrard als ook verschillende van zijn assistenten", luidde begin deze week de gortdroge mededeling van RWDM. Voorzitter John Textor weigerde ook maar iets prijs te geven over het waarom achter de drastische beslissing. Er gingen al langer geruchten over een nieuwe hoofdtrainer, maar het ontslag van Euvrard bleef een gevoelig thema in Molenbeek.

De Belg slaagde er dit jaar na een uitstekend seizoen in te promoveren naar het hoogste niveau. Zijn naam werd gelinkt aan Standard Luik, Kortrijk en Union Sint-Gillis, maar hij bleef RWDM trouw. Nu is het dus alsnog tot een breuk gekomen. "Een incident was er niet, maar het was onwerkbaar geworden", schrijft Bart Lagae. De journalist van De Standaard spreekt zich in niet mis te verstane woorden uit en betitelt RWDM 'nu al als de schandvlek voor het Belgische voetbal'.

Het besluit van de clubleiding heeft ertoe geleid dat een twintigtal woedende fans dinsdagavond naar het stadion is getrokken om tekst en uitleg te vragen. CEO Gauthier Ganaye heeft hen te woord gestaan, schrijft Het Laatste Nieuws. Euvrard stond sinds 2020 aan het roer bij de kampioen van 1B. Zaterdag trapt de club het nieuwe seizoen af met een thuiswedstrijd tegen KRC Genk. "RWDM blijft de indruk wekken een stuurloze club te zijn", besluit Lagae.

Meer nieuws

Ajax strikt nieuwe keeperstrainer na razendsnel vertrek Jelle ten Rouwelaar
10
Noa Lang reageert razendsnel op 'haatreactie': 'Hoe is het in de Albert Heijn?'
0
Erik ten Hag stuurt 'ondeugend berichtje' naar Engels international
11
Koeman lijkt rol van Memphis tijdens Nederland - Engeland te onthullen
88
Hedwiges Maduro over Ajax-speler: 'Hij had er gewoon bij moeten zijn op het EK'
16
46-voudig Spaans international Thiago Alcántara beëindigt voetbalcarrière
16

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties