Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schatrijk AS Monaco komt met schrik vrij en keert terug in Ligue 1

Laatste update:

De zakenman kocht zich in december 2011 in bij Monaco en stelde in mei Claudio Ranieri aan om zo snel mogelijk weer terug te keren in de top. De club roerde zich op de spelersmarkt, want onder anderen het Argentijnse toptalent Lucas Ocampos, Nabil Dirar en de huidige clubtopscorer Ibrahima Touré voegden zich bij de Monegasken. Dit seizoen ging het van een leien dakje voor de club, want er werd pas vier keer verloren. Een nederlaag werd vorige week nog in het mogelijke kampioensduel geleden; Caen was met 0-1 te sterk in Stade Louis II. Dit keer ging het dus wél goed voor Monaco.

Monaco ging nog wel rustten met een brilstand, want doordat enkele grote kansen én een strafschop van Yannick Ferreira-Carrasco om zeep werden geholpen, bleef het 0-0 in Stade des Costières. Doelman Cyrille Merville leek uit te groeien tot de man van de wedstrijd, want hij pakte ook in het tweede bedrijf de ene na de andere bal. In de absolute slotseconde moest hij zich echter alsnog gewonnen geven; invaller Touré bezorgde met zijn zeventiende seizoenstreffer de gasten de minimale overwinning en dus ook promotie naar de Ligue 1. Monaco is ook bijna zeker van het kampioenschap, want met nog twee duels te gaan staat Guingamp op een achterstand van twee punten.

Monaco keert dus terug naar de Ligue 1 en de verliezend finalist van de Europacup II in 1992 en Champions League in 2004 hoopt naar verluidt direct een gooi te doen naar de achtste landstitel. Miljardair Rybolovlev zou in de zomerstop enkele topspelers naar het dwergstaatje willen halen; onder anderen Samir Nasri, Lisandro López, Isco, Antonio Cassano, Victor Valdés, Jérémy Ménez en recentelijk nog Radamel Falcao werden al genoemd. De geboren Arnhemmer Nacer Barazite staat ook bij Monaco onder contract, hij wordt nu verhuurd aan Austria Wien. FC Twente-huurling Emir Bajrami was dit seizoen vooral bankzitter bij Monaco.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
14
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties