Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scheelt dat we niet om drie uur in bed lagen met te veel drank op'

Laatste update:

"Het scheelt dat we niet een paar keer om drie uur in bed hebben geleden met te veel drank in onze mik", laat de oefenmeester donderdag optekenen op de persconferentie voorafgaand aan de bekerfinale. De Boer noemt het 'lekker' dat de spanning nog in het lichaam zit. "Spanning bepaalt uiteindelijk of je een goed niveau haalt. De meeste goede spelers maken net het verschil als ze de spanning voelen."

Verdediger Niklas Moisander verwacht dat hij inzetbaar is in de eindstrijd. Voor de Fin is het ook nog eens een bijzondere wedstrijd: vanaf 2006 speelde hij twee seizoenen bij PEC Zwolle. "Zwolle heeft een mooi plekje in mijn hart. Maar ik wil zo graag deze beker winnen, dat het niet uitmaakt wie de tegenstander is." Ook Moisander ziet het niet als een nadeel dat Ajax nog geen kampioen is. "Dan kunnen we ons helemaal op deze wedstrijd richten."

Trainingskamp Indonesië
Eerder werd al bekend dat Ajax na het seizoen 2013/14 richting Indonesië gaat voor een trainingskamp. Van 8 tot 17 mei verblijven Frank de Boer en zijn spelers aan de andere kant van de wereld en worden er twee oefenwedstrijden gespeeld: eerst op 11 mei tegen Persija en drie dagen later tegen Persib. De trip naar Azië is vooral commercieel interessant.

-
Het is een voordeel dat Ajax nog geen kampioen is

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties