Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Scheiß-Afghane' zorgt voor flinke rel na Union Berlin - Bayer Leverkusen

Laatste update:

Op beelden van ESPN is te zien dat Amiri zich aanvankelijk samen met Tah bij scheidsrechter Florian Badstübner meldde. Na een onderhoud met de leidsman, zocht de 24-jarige aanvallende middenvelder Florian Hübner van Union op. Amiri sprak de verdediger toe en werd vervolgens weggehaald door Grischa Prömel. Daar was de vijfvoudig Duits international niet van gediend, waarna hij Hübner opnieuw probeerde op te zoeken. Amiri werd andermaal weggehouden, deze keer door een staflid van Union.

"Ik vind het heel zuur wat met Nadiem Amiri is gebeurd. Blijkbaar is hij beledigd met de afkomst van zijn ouders. Dat is een schande, zoiets hoort niet thuis op de voetbalvelden. Dat is misschien wel het ergste van deze avond en ik hoop dat het consequenties heeft", zegt Tah na afloop. De verdediger claimt door een niet nader genoemde speler van Union de term Scheiß-Afghane in de mond is genomen, wat 'schijt Afghaan' betekent. Adimi werd geboren in Duitsland en is international voor die Mannschaft, maar heeft Afghaanse roots.

"Ik wil duidelijk maken dat dit niet hoort. Het maakt niet uit hoe emotioneel alles is, dit is niet goed", benadrukt Tah. "Ik heb iets gemerkt, maar ik respecteer mijn ploeggenoot en de tegenstander", voegt zijn ploeggenoot Kerem Demirbay toe. "Wat op het veld gebeurt, blijft op het veld. Als een van de twee hierover iets kwijt wil, kunnen ze dat doen. Ik ben niet de aangewezen persoon om dat te doen."

"Ik heb niks gemerkt", stelt Union-trainer Urs Fischer, die zijn ploeg zag winnen na een doelpunt van invaller Cedric Teuchert in de 88e minuut. "Er vielen woorden die niet thuishoren op een voetbalveld. Er zou iets van beide kanten iets gezegd zijn, maar wat en door wie precies weet ik niet. Voor ik me erover ga uitlaten, wil ik daar eerst meer over weten."

-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
12
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
61
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
10
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties