Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scheidsrechter in de fout: 'Eerlijk, ik moet zeggen dat het een penalty was'

Laatste update:

Dat was een fout en na afloop ging de arbiter door het stof. "Ik stond er vijftig meter van af", zei hij volgens Goal. "Maar ja, het was een strafschop. Wat baal ik hier verschrikkelijk van! Nee, ik wijs niet naar mijn assistent, ik trek het naar mezelf: ik had het moeten zien. Een video-scheids? Heel graag." Van der Werff gaf tegenover De Gelderlander toe dat hij geluk had gehad: "Als ik eerlijk ben, moet ik zeggen dat het een penalty was."

"Ik begon serieus na te denken of het wel klopte zoals ik het beleefd had", zei de neergehaalde Veldwijk tegen De Stentor. "Gelukkig zeiden mensen die de beelden hadden teruggezien dat het een penalty was." Ron Jans baalde als een stekker: "Natuurlijk was het een strafschop", zei hij op rustige toon tegen het ANP. "En ook meteen ook rood voor Van der Werff.''

-

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
42
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties