Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scheidsrechter Kuipers begint WK met prachtaffiche

Laatste update:

De Nederlander, die afgelopen seizoen de fluit hanteerde in de Champions League-finale tussen Real Madrid en Atlético Madrid, is aangewezen voor de wedstrijd tussen voetbalgrootmachten Engeland en Italië in Groep D. Die wedstrijd wordt in de nacht van zaterdag op zondag Nederlandse tijd gespeeld in Manaus.

Voor Kuipers kan het WK een nieuw hoogtepunt zijn in zijn nu al prachtige carrière. Kuipers was al leidsman in de finale van de Europa League, hij floot de finale van de Confederations Cup en afgelopen seizoen mocht hij dus de eindstrijd van de Champions League leiden.

-
Björn Kuipers is de beste scheidsrechter ter wereld

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
5
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
30

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties