Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scheidsrechtersbaas steunt Nijhuis: 'Jammer dat het op deze manier moet'

Laatste update:

"Dit is geen nieuwe regel, het is gewoon het uitvoeren van een bestaande regel", laat Van Egmond optekenen in Voetbal International. "Is het goed dat Bas dit weer eens onder de aandacht heeft gebracht? Ja, omdat we hebben afgesproken dat je die kaarten moet geven als het nodig is. Nee, omdat het jammer is dat het op deze manier moet."'

Volgens Van Egmond ging het de laatste seizoenen juist steeds beter met het commentaar van de spelers en trainers op de leiding. De laatste weken werd er door trainers weer meer kritiek gegeven, constateert de oud-scheidsrechter. Een trainer die voordeel heeft gehad bij een beslissing van een arbiter 'hoor je niet'.

Bas Nijhuis heeft goed gehandeld door de rode kaarten uit te delen

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
3
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
58

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties