Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scherp FC Utrecht verrast PSV en bereikt laatste vier

Laatste update:

Nieuwkomer Marco van Ginkel startte in de basis bij de thuisploeg, die moeite had met het fysiek sterke en defensief uitstekend georganiseerde FC Utrecht. Het eerste kwartier verliep zonder noemenswaardigheden, maar uit het niets kreeg PSV ineens twee enorme kansen. Eerste kopte Van Ginkel uit een hoekschop van dichtbij op de goed gepositioneerde Robbin Ruiter en nog geen dertig seconden later deed Luuk de Jong hetzelfde. De knappe reddingen van de Utrecht-sluitpost bleken cruciaal.

Wat PSV niet deed, deed FC Utrecht namelijk wel: de kansen benutten. Doelman Remko Pasveer had tot aan de 32e minuut weinig te doen gehad, maar moest meteen de bal uit zijn net vissen. Yassin Ayoub kreeg alle ruimte van Joshue Brenet om voor te zetten en vond Timo Letschert, die de bal verlengde tot bij Bart Ramselaar. De spelmaker twijfelde vervolgens geen seconde: 0-1. De gasten werden daarna sterker en liepen vlak voor rust nog verder uit. Opnieuw greep Brenet halfslachtig in en dit keer was het Sébastien Haller die kon profiteren. Met een bekeken, droge knal liet hij Pasveer andermaal kansloos.

FC Utrecht zat daarmee op rozen en dat was goed te merken in de openingsfase van de tweede helft. Het elftal van Ten Hag liet de thuisploeg achter de bal aanrennen en greep meteen weer het initiatief. Dat leidde kort na de onderbreking bijna tot een prachtgoal van Haller, die zijn omhaal uit de hoek geranseld zag worden door Pasveer. Niet veel later onderscheidde Ayoub zicht met een weergaloze actie, die geen vervolg kreeg omdat Nacer Barazite in buitenspelpositie werd aangespeld. De 0-3 hing echter in de lucht en viel ook: Ramselaar profiteerde nog maar weer eens van halfslachtig ingrijpen achterin en schoof de bal in de verre hoek.

PSV leek daarmee rijp voor de sloop en mocht van geluk spreken dat Haller uit kansrijke positie naliet om de 0-4 te maken. Daardoor bleef er een sprankje hoop over voor de landskampioen, die een kwartier voor tijd nog het enthousiasme bij de aanwezige thuisfans terugbracht: Héctor Moreno kopte, zonder het zelf door te hebben, raak met zijn achterhoofd. Het moegestreden Utrecht werd daarna onder druk gezet door de thuisploeg, maar het offensief van de Eindhovenaren kwam te laat om er nog echt een wedstrijd van te maken.

-

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties