Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scherpen wil verhuurd worden maar 'hoeft niet per se terug naar Eredivisie'

Laatste update:

"Toen ik naar deze club kwam raakte ik al in de eerste week geblesseerd en was ik er direct zes weken uit", vertelde Scherpen na afloop. "Ik heb hard moeten werken en ik ben blij dat ik nu heb mogen keepen, maar het is vooral belangrijk dat ik in de aankomende maanden kan blijven spelen." Scherpen wil dan ook verhuurd worden. "Ik ben op zoek naar een kans om ergens te gaan spelen. Het is het beste voor mij om nu zoveel mogelijk minuten te maken."

"Ik hoop dat ik iets kan vinden en in de zomer terug kan keren met een aantal wedstrijden in de benen." Scherpen zat in de eerste maanden van dit seizoen na zijn revalidatie of op de bank of niet eens bij de wedstrijdselectie en maakte zijn minuten in de beloftenploeg. Zaterdag kreeg Scherpen dan eindelijk de kans van manager Graham Potter.

De meegereisde fans van Brighton konden eindelijk hun lied voor Scherpen zingen, zo was duidelijk hoorbaar vanaf de tribune: Kjell Scherpen whoh-ah-oh. Kjell Scherpen whoh-ah-oh. He's got a tiny head. His feet stick out of the bed. De Nederlander werd kort na rust gepasseerd door Callum Robinson. Jakub Moder dwong een verlenging af en daarin groeide Neal Maupay uit tot matchwinner.

Scherpen bespreekt een dag later met het Algemeen Dagblad andermaal zijn ambities voor de nabije toekomst. Hij benadrukt wederom zijn wens om elders op huurbasis aan de slag te gaan. "Ja, we hebben uitgesproken dat we daarvoor open staan als het een mooie en goede club is. Het moet wel bij mij passen. Het is voor een half jaar. Ik moet minuten maken en mezelf kunnen laten zien. Ik ben nu derde doelman hier. Minuten in het eerste wordt dus lastig dit seizoen. Een verhuur kan me helpen om daar komend seizoen dichterbij te komen. Ik heb wel het gevoel dat ik kan klimmen in de pikorde. Ik ben de afgelopen zes maanden ook gegroeid", aldus Scherpen, die overal voor open staat.

"Ik sta overal voor open. Nederland, Duitsland, het tweede niveau in Engeland.. Voor mij is het allemaal bespreekbaar", aldus de doelman, wiens contract in Brighton doorloopt tot medio 2024. "Ik hoef niet perse terug naar de Eredivisie. Wat wel zo is, is dat het dan mooi meegenomen is dat je weer dichter bij je familie bent. Maar doorslaggevend is dat voor mij niet. Het is nog vrij rustig. We hebben nog een paar weken. Misschien heeft die wedstrijd van zaterdag nog wat invloed gehad. We wachten het even af en gaan dan de opties een rustig bekijken."

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
39
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties