Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Schijnbaar mag ik ze niet helpen en twijfelden ze dus aan me'

Laatste update:

Na de laatste wedstrijd van het seizoen stapte Verhoek op eigen initiatief naar de clubleiding. "Ik zag het wel zitten, mijn contract bijvoorbeeld met vier jaar verlengen, en dan kon ADO een flinke transfersom opnemen in mijn contract zodat alle partijen erop vooruitgingen", zegt de aanvaller in Voetbal International. "We hebben het seizoen geëvalueerd. Het was voor de club en voor mezelf een fantastisch jaar."

"Omdat ik nu mijn laatste contractjaar inga en ADO alleen op 1 april 2012 de optie kan lichten voor nog één seizoen, heb ik vanuit mezelf voorgesteld om mijn contract open te breken voor een lange periode. Ik heb het erg naar mijn zin en kon de club verder helpen", vervolgt Verhoek. "Ik was enthousiast. Het was ook een prettig gesprek met Mark van der Kallen (eigenaar ADO, red.), tot het moment dat ik mee wil de denken."

ADO ziet het niet zitten om Verhoek direct voor langere tijd vast te leggen: "Mijn voorstel veranderde de sfeer rigoureus. Zij zagen het niet zitten om mijn contract te verlengen. Het was zelfs geen mogelijkheid om nu al mijn optie te lichten. Schijnbaar mag ik ze niet helpen en twijfelden ze dus aan me. Het kan in ieder geval niet aan de financiën liggen, want ik behoor absoluut niet tot de grootverdieners in de selectie." Van der Kallen spreekt dat tegen. Verhoek: "Dat steekt me. Het strookt namelijk totaal niet met de werkelijkheid. Ze moeten wel de waarheid vertellen."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties