Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schilder: 'Als ik ze zie bikkelen denk ik: jeetje, wat stel ik weinig voor'

Laatste update:

Toen hij bij FC Twente op de training als middenvelder speelde, kwamen verbaasde ploeggenoten na afloop vragen waarom Schilder zo goed speelde. Er werd gevraagd of hij vaker op het middenvelder had gespeeld. "Dat deed toch een beetje pijn. Heb ik daar nou meer dan 250 wedstrijden in de Eredivisie voor gespeeld? Voor deze waardering?"

Schilder zegt vervolgens dat hij ook niet moet overdrijven, als hij kijkt naar de Champions League. Dat werkt volgens hem 'heerlijk ontnuchterend'. "Als ik ze in de Champions League zie bikkelen, dan denk ik: jeetje, wat stel ik weinig voor, hè?"

Robbert Schilder is goed genoeg voor de Eredivisie

Meer nieuws

Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
0
NEC herstelt zich van achterstand en wint mede dankzij beauty Chery in Almere
1
Feyenoord bezegelt lot Excelsior bij afscheid in stijl voor Arne Slot
4
Ajax beëindigt totaal rampseizoen dankzij Berghuis met punt bij Vitesse
10
Ajax wil zo snel mogelijk af van drietal: 'Ze vormen een eiland in de groep'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties