Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schilder kent pijnpunten Ajax: 'Niet zoveel zwaargewichten in ploeg'

Laatste update:

De 26-jarige Amstelvener, die in het verleden tot 32 optredens kwam in het shirt van Ajax, wist aanvankelijk nog niet of hij mee zou kunnen doen in de topper van komend weekend. Hij is volgens RTV Noord-Holland echter volledig hersteld van een liesblessure en trainde donderdag weer volledig mee bij FC Twente.

In gesprek met hetzelfde medium geeft Schilder aan waar hij denkt dat er kansen liggen voor zijn ploeg. "Het zijn erg jonge jongens en er zitten niet zoveel zwaargewichten in de ploeg", weet hij. De Tukkers gaan de wedstrijd in de Amsterdam ArenA comfortabel in: de voorsprong in de competitie bedraagt na zes wedstrijden al zes punten in het voordeel van de Enschedeërs.

-
Wat wordt het komend weekend?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties