Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München

Laatste update:

Op de website van PSV reageert Tillman, die volgens het Eindhovens Dagblad zo'n twaalf miljoen euro heeft gekost, op het nieuws. "Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf. Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken. Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer."

Ook technisch directeur Earnest Stewart is blij dat Tillman langer blijft. "Malik heeft dit seizoen zijn waarde meer dan bewezen. Het is een fantastische voetballer met ontzettend veel kwaliteiten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, als voetballer en als mens. Ik ben erg blij dat hij nog lang voor PSV speelt."

Tillman doorliep de jeugdopleiding van Bayern. Toen hij negentien was maakte hij voor die club ook zijn debuut in het betaald voetbal. In het seizoen 2022/23 speelde hij een jaar op huurbasis voor het Schotse Rangers.

Vorig jaar zomer keerde hij terug bij Bayern, maar dat duurde niet lang: PSV klopte aan, en de clubs bereikten een akkoord over een huurovereenkomst. Dit seizoen is de aanvallende middenvelder belangrijk voor de Eindhovenaren, met tot dusver 9 goals en 15 assists in 38 officiële duels.

Als kers op de taart werd Tillman vorige week landskampioen met PSV, toen Sparta Rotterdam in eigen huis met 4-2 werd verslagen. De samenwerking blijkt een dusdanig succes, dat beide partijen nu hebben besloten langer met elkaar door te willen.

Met de overgang is dus een bedrag van ongeveer twaalf miljoen euro gemoeid, exclusief bonussen. Volgens het Eindhovens Dagblad is het daarbij aannemelijk dat er een terugkoopoptie met een matching-right in het contract is opgenomen. Dat laatste houdt in dat Bayern een akkoord van PSV over Tillman met een andere club voor het hoogste bod zou kunnen kapen.

Sergiño Dest


Donderdag werd nog bekend dat een andere huurling van PSV, Sergiño Dest, de club lijkt te gaan verlaten. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad hebben de Eindhovenaren besloten om de koopoptie die in het contract van de vleugelverdediger is opgenomen niet te lichten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
18
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties