Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt draagt transfertargets aan bij PSV: 'Wij kennen die spelers ook'

Laatste update:

De krant meldt dat huurling Ricardo Rodríguez normaliter terugkeert naar AC Milan en dat de gewilde aanvoerder Denzel Dumfries mogelijk vertrekt uit Eindhoven. Schmidt volgt de ontwikkelingen van PSV al maanden op de voet en weet naar verluidt op welke posities hij versterkingen wil. "Natuurlijk heeft hij voorbeelden vanuit zijn netwerk, spelers met wie hij wil samenspelen en voorbeelden van types waarmee hij gaat spelen", reageert technisch manager John de Jong tegenover het dagblad. "Wij kennen die spelers ook en samen gaan we proberen dat voor elkaar te krijgen."

John de Jong verheugd met aanstelling Roger Schmidt

Schmidt zat onlangs op de tribunes bij wedstrijden van PSV tegen Feyenoord en Ajax. Of hij geschrokken is van het spel van de ploeg van trainer Ernest Faber? "Hij ziet genoeg kwaliteiten die bij hem en zijn spelopvatting passen", aldus De Jong. "Qua intensiteit, technische bagage en intelligentie. We spelen momenteel anders dan in zijn ideale speelwijze. Maar hij begrijpt dat wij, vanuit een behoorlijke crisis, niet in één keer zo aanvallend en dominant zullen spelen."

De nieuwe trainer stond bij PSV bovenaan het wensenlijstje. "Ik ben altijd heel enthousiast geweest in mijn tijd als hoofdscout, wanneer ik zijn teams zag spelen", vertelde De Jong woensdag. "Ik hou ervan als er heel veel energie in wordt gelegd. Met hoog druk zetten en vanuit dominantie proberen wedstrijden te winnen. Zijn stijl is heel herkenbaar en in al zijn elftallen terug te zien."

Meer nieuws

Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
15
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
45
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties