Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt is emotioneel nadat hij ook het sterrenensemble van PSG beteugelt

Laatste update:

Lionel Messi zette PSG nog wel op voorsprong, maar een eigen doelpunt van Danilo zorgde ervoor dat beide ploegen voor het eerst puntenverlies leden deze Champions League-campagne (1-1). "Dit was een geweldige wedstrijd op het hoogste niveau", sprak Schmidt na afloop op de persconferentie. "Na de loting werd duidelijk dat we in een moeilijke groep zaten en we hebben nu nog steeds niets. Maar we staan er goed voor. Nu gaan we naar Parijs, daar zal het nog zwaarder worden. We moeten proberen ons in een situatie te houden waarin we alles in eigen hand hebben."

Schmidt zei bovendien 'erg emotioneel' te zijn. "Ik denk gewoon de hele tijd na over de wedstrijd. Over wat ik kan doen om het team te helpen. Ik ben erg gefocust. Ik ben rustig, want ik moet klaar zijn om beslissingen te nemen, wissels toe te passen of tactische wijzigingen aan te brengen. Dat is mijn werk." Benfica en PSG gaan aan kop in Groep H met zeven punten uit drie duels. Juventus wist slechts één keer te winnen en staat op een gat van vier punten. Hekkensluiter Maccabi Haifa is nog altijd puntloos.

Schmidt beleefde een ambiance zoals hij die nog nooit eerder beleefde, zo gaf hij te kennen. "De sfeer in het stadion was ongelofelijk", ging Schmidt verder. "We hebben dapper voetbal gespeeld en geloofden in onszelf. Ik ben erg blij met deze prestatie. Ik denk dat dit de beste sfeer was die ik ooit heb meegemaakt. Al denk ik dat onze fans nog beter kunnen." Volgende week gaat Schmidt met zijn elftal op bezoek bij PSG. Over twee weken staat de topper tegen FC Porto op het programma. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is drie punten in het voordeel van as Águias.

Champions League
Benfica
1 - 1
Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
0
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
5
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
4
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
57
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties