Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt kan cruciaal moment relativeren en boezemt Drommel angst in

Laatste update:

Na negentig minuten in Leicester stond er precies dezelfde stand op het scorebord als bij het eerste fluitsignaal. Beide ploegen kregen met name in de eerste helft goede mogelijkheden: PSV via Mario Götze, Leicester via Kelhi Iheanacho en Harvey Barnes. Het meest spraakmakende moment van het duel vond echter vlak na rust plaats. Cody Gakpo leek bij een dribbel over de linkerflank ten val worden gebracht door Ricardo Pereira en daarmee een penalty te verdienen. Schmidt deelt die mening.

"We hadden een penalty verdiend", beaamt de oefenmeester, die na dit seizoen hoogstwaarschijnlijk aan de slag gaat bij Benfica. "Maar we accepteren dat een scheidsrechter er soms naast kan zitten. Dat er geen VAR was? Ik ben geen voorstander van de VAR, dus nu zeuren zou dan ook gek zijn." Schmidt zag bovendien perspectief in het spel dat zijn elftal op de mat legde, al kreeg het een andere opdracht dan gewoonlijk. "Normaal verdedigen we iets verder van ons doel, maar het betekende wel dat we weinig weggaven. Zij hadden twee behoorlijke kansen en wij hadden ze zelf ook nog meer kunnen creëren, als we in de eindfase wat beter elkaar hadden gevonden."

Mvogo kreeg donderdagavond weereen kans in de basiself, nadat eerste keus Drommel de afgelopen weken een onbetrouwbare indruk had achtergelaten in het doel van de Eindhovenaren. Mvogo kreeg enkele maanden geleden ook al een kans in de topper tegen AZ (1-2), maar verloor zijn plek direct weer door een enorme blunder. Volgens Schmidt greep de Zwitser zijn nieuwe kans dit keer wél met beide handen aan: "Hij heeft lang gewacht op zijn kans en om dan direct te presteren op het hoogste niveau, is heel goed voor zijn vertrouwen." Mvogo zelf kan de woorden van zijn trainer beamen: "Het is een ongelooflijk gevoel. Ik denk dat ik het goed gedaan heb en hopelijk gaat het de volgende wedstrijden ook zo. Eigenlijk is het hele seizoen al pittig voor me. Maar ik ben een harde werker; ik geloof altijd in mezelf, wat mensen ook zeggen."

View this post on Instagram

A post shared by Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
31
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties