Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt kiest ook in bekerfinale tegen Ajax voor Veerman; Madueke ontbreekt

Laatste update:

Schmidt toonde zich vrijdag op de persconferentie hoopvol over de inzetbaarheid van Noni Madueke en Armando Obispo, maar het tweetal zit niet bij de selectie. PSV begint met dezelfde namen als afgelopen donderdag, toen met 1-2 werd verloren van Leicester City. Dat betekent dat Veerman hangend vanaf rechts speelt en Ramalho opnieuw de vervanger is van de geblesseerde Olivier Boscagli. Verder behoudt Yvon Mvogo zijn plek onder de lat, waardoor Joël Drommel op de bank plaatsneemt.

Dat PSV midweeks nog in actie is gekomen in de Conference League, mag volgens Schmidt geen excuus zijn. "Natuurlijk is dat lastig, maar we zijn er aan gewend. Al het hele seizoen spelen we al met dit schema", aldus Schmidt. "Natuurlijk vraagt het veel van de spelers, maar de kans om een prijs te winnen geeft de spelers nieuwe energie en motivatie. Dit is een fantastische wedstrijd. We kunnen deze prijs pakken. Daar ben ik overtuigd van. Daar ligt nu de focus op." Voor PSV is het de achttiende bekerfinale in de clubgeschiedenis. Negen keer ging de dennenappel mee terug naar Eindhoven.

PSV en Ajax trappen om 18.00 uur af in De Kuip. Het duel wordt live uitgezonden op FOX TV, waar de voorbeschouwing om 16.00 uur begint. Danny Makkelie is de scheidsrechter tijdens de bekerfinale, geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Joey Kooij fungeert als vierde man, terwijl Dennis Higler Makkelie bijstaat als videoscheidsrechter. Wanneer Ajax de TOTO KNVB Beker wint, wordt deze uitgereikt door Aron Winter. PSV zal bij bekerwinst gehuldigd worden door Guus Hiddink.

Opstelling PSV: Mvogo; Mauro Junior, Teze, Ramalho, Max; Sangaré, Gutíerrez, Götze, Veerman; Zahavi en Gakpo

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Brobbey en Tadic

-
Wie wint de bekerfinale?

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
3
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties