Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt lacht: 'Misschien word ik straks verrast door de komst van Insigne'

Laatste update:

Dumfries vertrekt voor een bedrag van naar verluidt 12,5 miljoen euro, plus 2,5 à 3 miljoen euro aan bonussen. "Ik ben blij voor hem, want hij wilde daarheen", reageert Schmidt op het vertrek van Dumfries, die in de voorbereiding en in de voorrondewedstrijden van de Champions League niet werd ingezet. "Ik wist in de zomer al dat hij zou vertrekken, dus een grote verrassing is het niet. Hij heeft een grote club gevonden die uitkomt in de Champions League, dus ik ben blij voor hem. Hij heeft het vorig seizoen goed gedaan bij PSV als aanvoerder. Ik wens hem het beste."

Schmidt weet dat PSV verzekerd is van Europees voetbal tot de winterstop en dus een sterke, brede selectie nodig heeft. "Onze selectie kan nog steeds versterkt worden. Als we onze doelen willen behalen, moeten we versterking hebben. Als je in de Champions League wilt spelen met een jonge ploeg, maar ook voor de landstitel en de beker wilt gaan, heb je een heel goede selectie nodig. Het maakt veel verschil of je Europees voetbal speelt, en welk toernooi. We willen meer topspelers hebben en daar werken we aan."

"We weten intern wat we nodig hebben. We willen een paar transfers realiseren", aldus Schmidt, die lachend reageert op het gerucht dat PSV interesse heeft in Insigne van Napoli. "Ik weet niet waar dat gerucht vandaan komt. Het is een heel goede speler, maar ik denk niet dat het een speler voor PSV is. Dit is de eerste keer dat ik het hoor, dus misschien word ik straks verrast als ik terugkeer op De Herdgang, maar ik kan het me niet voorstellen."

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
6
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties