Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt maakt opstelling bekend voor cruciaal Europa League-duel

Laatste update:

De meest opvallende naam in de opstelling is waarschijnlijk die van Érick Gutiérrez. De Mexicaanse middenvelder moest het onder Schmidt lange tijd doen met een bijrol, maar behoudt nu al weken de voorkeur boven Marco van Ginkel en Davy Pröpper. Guti vormt het controlerende blok met de man in vorm Ibrahim Sangaré, die tegen Vitesse de prachtige openingstreffer verzorgde.

De ziekenboeg in Eindhoven is nog altijd overvol. Zo moesten de Noord-Brabanders het al langer stellen zonder Philipp Max, Jordan Teze, Cody Gakpo, Noni Madueke en Eran Zahavi. Daar kwam Maximiliano Romero deze week bij. De spits moet twee tot drie weken herstellen van een nieuwe blessure. Er zijn drie beloften van Jong PSV toegevoegd aan de selectie: Dennis Vos, Jenson Seelt en Jeremy Antonisse.

PSV staat momenteel derde in Groep B en heeft aan een punt genoeg om zich te verzekeren van overwintering in minimaal de Conference League. De Eredivisionist zal zich echter op winst richten om volledig mee te blijven doen voor de eerste twee plekken in de poule. PSV staat op vijf punten, terwijl Real Sociedad en AS Monaco respectievelijk zes en acht punten verzamelden. De laatste twee ploegen spelen donderdagavond in Monaco tegen elkaar.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Sangaré Gutiérrez; Bruma, Götze, Doan; Carlos Vinícius

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
4
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
22
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
24
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties