Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt: 'Misschien kunnen De Jong en Gerbrands nog iemand strikken'

Laatste update:

PSV heeft in aanloop naar de eindstrijd in de TOTO KNVB-beker veel minder tijd om zich voor te bereiden dan opponent Ajax. Schmidt benadrukt op de persconferentie voor het treffen dat hij ondanks het grote verschil in voorbereiding geen problemen verwacht met de fitheid van zijn spelers. "We zijn gewend aan een druk schema en kunnen ook nu een hoog niveau halen. Natuurlijk is het niet makkelijk en moeten we er nu alles aan doen om te herstellen. Maar we spelen om een prachtige prijs en dat geeft veel energie. Het is misschien wel een van de leukste wedstrijden van het seizoen", geeft de oefenmeester aan.

Schmidt verwacht daarbij geen beroep op nieuwe spelers te kunnen doen ten opzichte van donderdag. "Ik heb na de wedstrijd tegen Leicester nog geen spelers gesproken. Ryan Thomas zal er niet bij zijn en ik denk niet dat er nieuwe spelers bijkomen. Misschien kan ik John de Jong en Toon Gerbrands vragen om nog iemand te strikken of Armando Obispo overhalen dat hij een paar minuten kan spelen, maar ik denk dat we het grotendeels met de huidige groep moeten doen", zegt de Duitser gekscherend.

Wanneer PSV de bekerfinale wint zal de prijs uitgereikt worden door Guus Hiddink. Hiddink was van 1986 tot 1990 en van 2002 tot 2006 hoofdtrainer van PSV. Hij leidde de club uit Brabant naar winst van de Europa Cup 1 en zes landstitels. PSV won vier keer de KNVB-beker onder leiding van Hiddink. Mocht Ajax de beker veroveren, wordt deze door Aron Winter uitgereikt aan de Amsterdammers. Winter speelde 238 wedstrijden voor Ajax en won de Europa Cup II en de UEFA Cup met de Amsterdamse club. Met Winter als voetballer werd Ajax eenmaal kampioen en won het tweemaal de KNVB-beker. Winter was in 2019 assistent van trainer Erik ten Hag toen Ajax de landstitel en de KNVB-beker won.

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties