Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt moet (voorlopig) mislukt toptalent van Real Madrid uit slop trekken

Laatste update:

De transferpolitiek van Real Madrid is al jaren voor een deel gericht op het binnenhalen van Braziliaanse toptalenten. Nadat Vinícius Júnior en Rodrygo in de zomer van 2019 al voor veel geld overkwamen, maakten de Madrilenen een half jaar later rond de dertig miljoen euro over aan Flamengo voor Reinier. Real Madrid liet Reinier in zijn eerste seizoen wennen in het tweede elftal Castilla. Volgens Marca maakte de middenvelder daar indruk, totdat de coronapandemie na enkele maanden roet in het eten gooide. Daarmee kwam het voetbal, en dus ook de ontwikkeling van de jonge Braziliaan, stil te liggen.

Reinier

Real besloot vorig jaar om Reinier op huurbasis weg te sturen naar Borussia Dortmund, een club die bekendstaat om de ontwikkeling van jonge talenten. Het tijdelijke verblijf van Reinier in Duitsland werd met slechts twee basisplaatsen en achttien invalbeurten echter een totale deceptie. De jongeling krijgt van Real nu de kans om in een meer vertrouwde omgeving bij Benfica, in een land waar zijn moedertaal gesproken wordt, alsnog volledig tot wasdom te komen. Real onderhoudt een uitstekende relatie met de Portugese grootmacht en liet tijdens de onderhandelingen alvast de naam Henrique Araújo vallen. De twintigjarige spits staat op het punt van doorbreken bij Benfica en wordt nauw in de gaten gehouden door Real.

Voor Schmidt is Reinier al de zesde zomerse aanwinst, nadat onlangs ook de komst van Enzo Fernández, een 21-jarige middenvelder van River Plate, voor ongeveer tien miljoen euro werd afgerond. Ook David Neres (Shakhtar Donetsk), Alexander Bah (Slavia Praag), Petar Musa (Boavista) en Mihailo Ristic (Montpellier) werden ingelijfd. Daartegenover staat het vertrek van sterspeler Darwin Núñez (voor minimaal 75 miljoen euro naar Liverpool) en Éverton (Flamengo).

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties