Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Marijn Beuker: 'Dat wordt de belangrijkste Ajax-transfer van dit seizoen'

Laatste update:

"De belangrijkste transfer van dit seizoen wordt de nieuwe technische staf", aldus de directeur, die aangeeft dat er 'goede gesprekken' zijn gevoerd over de vacante trainerspositie. Binnen Ajax is er een duidelijk idee over hoe de technische staf het beste ingevuld kan worden.

Momenteel staat John van 't Schip nog aan het roer in de Johan Cruijff ArenA. De in Canada geboren oefenmeester staat echter volgend seizoen sowieso niet meer voor de groep, zo maakten hij en zijn werkgever eerder al bekend.

"We willen een ervaren manager die samenwerkt met drie min of meer gelijkwaardige assistenten, complementair aan elkaar. Ieder met een eigen specialiteit: tactiek, winnaarsmentaliteit en individuele spelontwikkeling. Daar komt nog een keeperstrainer bij", zo geeft Beuker aan.

Ook wat betreft het samenstellen van de spelersgroep heersen er binnen Ajax heldere ideeën. "Je kunt hier geen selectie samenstellen en neerzetten die pas over drie of vier jaar top is. Kijk je naar de samenstelling, dan wil je dus basisspelers, rotatiespelers en zogenaamde high potentials. Dat zijn jongens die nu meetrainen en twee jaar later sleutelspelers kunnen zijn."

Kelvin de Lang is komende zomer eindverantwoordelijke als het gaat om transferbeleid. De 43-jarige Amsterdammer werd afgelopen zomer nog aangesteld als hoofdscout, maar schoof vanwege het ontbreken van een technisch directeur al eerder door naar de functie van technisch manager.

De Lang moet Ajax samen met Beuker door de transferzomer heen helpen. Het tweetal wordt daarin ondersteund door commissaris Danny Blind en technisch adviseur Louis van Gaal. Het tobbende Ajax verwacht een lastige transferzomer en wil die dus met een behoorlijke bezetting tegemoet gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties