Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt verrast opnieuw en wijzigt basiselftal op twee posities

Laatste update:

PSV zal er alles aan gelegen zijn om een goed resultaat te halen. Feyenoord, concurrent om de tweede plek, speelt de lastige uitwedstrijd bij AZ, terwijl Ajax op bezoek gaat bij Go Ahead. Eerder dit seizoen hielden de Deventenaren Ajax knap op een 0-0 gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA. De ploeg van Schmidt is wel flink uitgedund voor de wedstrijd tegen Sparta. Cody Gakpo, Armando Obispo, André Ramalho, Maxi Romero, Ryan Thomas, Marco van Ginkel, Fodé Fofana, Richard Ledezma en Phillipp Mwene zijn er allemaal niet bij.

Schmidt vindt het onverstandig om Gakpo in actie te laten komen op het kunstgras van Sparta. De aanvoerder kampt met enkelklachten. Ook Van Ginkel komt met zijn blessureverleden liever niet uit op kunstgras. Joey Veerman heeft weer een plek in de basis. Hij vormt het middenveld met Ibrahim Sangaré en Mario Götze. Verwacht werd dat laatstgenoemde rust zou krijgen, maar hij is er dus gewoon bij en draagt tevens de aanvoerdersband. In de voorhoede wordt Eran Zahavi geflankeerd door Noni Madueke en Yorbe Vertessen.

In de achterhoede vormen Olivier Boscagli en Jordan Teze het hart van de defensie. Mauro Júnior neemt de rechtsbackpositie in, terwijl Philipp Max op links begint. Schmidt heeft Dennis Vos en Jenson Seelt achter de hand als defensieve opties. Bij Sparta ontbreekt centrale verdediger Bart Vriends. Adil Auassar zakt daardoor een linie. De ploeg van trainer Henk Fraser is gebaat bij een resultaat en hoopt voort te borduren op de belangrijke zege van twee weken geleden tegen Willem II. Het duel met Fortuna Sittard werd vorige week afgelast vanwege storm Eunice.

Opstelling Sparta Rotterdam: Okoye; Abels, Beugelsdijk, Auassar, Durmisi; De Kamps, Namli, Verschueren; Van Crooij, Thy, Engels

Opstelling PSV: Drommel; Mauro Júnior, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Veerman; Götze, Madueke, Vertessen; Zahavi

-
Wat wordt het resultaat bij Sparta Rotterdam - PSV?

Meer nieuws

Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
0
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
5
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
8
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5
Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties