Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schmidt wil mogelijke PSV-enclave bij Benfica creëren met nieuw doelwit

Laatste update:

Schmidt wil bij Benfica de selectie naar zijn hand zetten. Daarin is Sangaré een belangrijke pion. De 24-jarige Ivoriaan verruilde Toulouse in 2020 voor PSV voor 9,5 miljoen euro, maar lijkt nu het veelvoudige te moeten opleveren. PSV houdt rekening met het vertrek van de steunpilaar en wil 25 tot 30 miljoen euro ontvangen. Benfica is niet de enige club met interesse in Sangaré: het Eindhovens Dagblad berichtte al dat de middenvelder er goed op staat bij Newcastle United en Leicester City.

Naast Sangaré wil Schmidt ook Götze weghalen bij zijn huidige werkgever. De aanvallende middenvelder heeft nog een contract tot 2024 bij de Eindhovenaren, met naar verluidt een gelimiteerde transfersom ter waarde van drie à vier miljoen euro. De Duitser zaaide in een interview met Sports Illustrated in maart al twijfel over zijn toekomst. "Ik heb nog steeds voor ogen dat ik de Champions League graag wil winnen. Het liefst ga ik in Italië of Spanje spelen, maar ook de Premier League spreekt mij aan", zei de 63-voudig Duits international destijds. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International wil PSV er echter alles aan doen om Götze te behouden.

Naast de twee PSV'ers zou Schmidt volgens Jornal de Noticias ook Stefan Ortega willen aantrekken. De oefenmeester wilde de keeper van Arminia Bielefeld eerder al naar PSV halen, maar de transfer kwam niet van de grond. De 29-jarige Ortega beschikt bij Bielefeld over een aflopend contract en kan dus transfervrij worden ingelijfd. Ortega miste dit seizoen slechts een wedstrijd bij Bielefeld, waarmee hij in een strijd tegen degradatie uit de Bundesliga verwikkeld zit.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
172

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties