Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schöne betreurt Ajax-vertrek niet en benoemt grootste teleurstelling ooit

Laatste update:

"Qua resultaten ben ik natuurlijk allesbehalve blij met onze start. Ik had graag gezien dat we wat meer punten hadden gehad. Gelukkig zijn we de laatste weken echter beter gaan voetballen", vertelt de voormalig Ajacied zondag in een interview met het Deense BT. Genoa staat tegenwoordig onder leiding van Thiago Motta, die medio oktober het stokje overnam van de ontslagen Aurelio Andreazzoli. "Ik ben ervan overtuigd dat hij tij vroeg of laat zal keren. Ik ben absoluut niet bang voor degradatie. We hebben er geloof in en met de nieuwe trainer gaan we hopelijk meer punten pakken."

Spijt van zijn vertrek bij Ajax heeft Schöne niet. "Absoluut niet. Het was een weloverwogen beslissing en ik sta er nog altijd achter. Ik heb mijn hele carrière in Nederland gespeeld en kreeg de kans om te gaan voetballen in de Serie A, een competitie die ik sinds mijn jeugd al volgde. Het is leuk om je geluk te beproeven in een nieuwe competitie. Ik had afgelopen zomer meer opties, maar niets was zo aantrekkelijk als Genoa", verzekert de Deens international.

Schöne kende een succesvol laatste jaar bij Ajax: nationaal werd de dubbel gewonnen, terwijl in de Champions League de halve finale werd bereikt. In het miljardenbal werd Ajax uiteindelijk op dramatische wijze uitgeschakeld door Tottenham Hotspur. "Dat zal voor altijd de grootste teleurstelling uit mijn loopbaan zijn. In het voetbal is het echter zo dat er altijd een kans is om revanche te nemen. Na de uitschakeling door Tottenham Hotspur wonnen we de Nederlandse landstitel en dat verzachtte de pijn enigszins."

Schöne is bij Genoa overigens wel verzekerd van een basisspeler. De 33-jarige middenvelder deed in alle twaalf de competitiewedstrijden mee, waarvan elf keer als basisspeler. Hij wist tot dusver twee doelpunten te maken voor zijn nieuwe werkgever: in het bekertoernooi tegen Imolese en in de Serie A tegen AC Milan.

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties