Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne: 'De laatste vier jaar is het telkens uitgelopen op een blamage'

Laatste update:

Ajax was in de eerste helft de bovenliggende partij en kwam verdiend op voorsprong door een fraaie treffer van Justin Kluivert. De bezoekers wisten de voorsprong niet uit te breiden, waardoor Twente in de wedstrijd bleef en door een doelpunt van Oussama Assaidi in blessuretijd een verlenging uit het vuur sleepte. Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt wisten hun strafschop niet te benutten, waardoor FC Twente zich mag melden in de kwartfinales. "Ik ben hier flink ziek van. Er wordt weleens gezegd dat de beker geen hoofdprijs is, maar dat is het voor mij zeker wel", reageert Schöne aangeslagen in gesprek met Voetbal International. "Ik weet hoe het is om met Ajax in de finale te staan, dat moet je elk seizoen mee willen maken. Alleen de laatste vier jaar is het telkens uitgelopen op een blamage. Telkens was het voor de winterstop afgelopen."

Voor rust was er geen vuiltje aan de lucht voor Ajax, maar daar kwam in het tweede bedrijf verandering in. "We hebben het onszelf na rust zo lastig gemaakt, voor rust was er niets aan de hand. We speelden niet heel goed, maar kwamen totaal niet in de problemen", analyseert Schöne het duel met de ploeg van Gertjan Verbeek. "Na rust gingen zij aanvallender spelen, meer man op man. Maar voor mijn gevoel waren ze nog niet heel dreigend. We moeten het onszelf verwijten dat we die 0-1 niet over de streep hebben getrokken."

Ajax wist in ruim een week tijd de achterstand op koploper PSV van tien punten te verkleinen naar vijf punten. Zeges werden geboekt op PSV, Excelsior en AZ. Van het goede gevoel dat die resultaten opleverde, is weinig meer over. "Je merkt dat de sfeer na die succesvolle week beter werd, daarom is dit een flinke deceptie. We hebben een flinke knauw gekregen, want nu is alleen de competitie nog over voor ons. We weten wat ons te doen staat, de titelrace is nog maar het enige dat telt."

-
Ajax eindigt dit seizoen zonder prijzen

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
21
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties