Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne: 'Ik weet zeker dat ik hier bij Ajax kan slagen'

Laatste update:

Schöne is een 'nummer tien', maar weet dat Frank de Boer met twee vooruitgeschoven middenvelders speelt. "Ik heb dus twee posities om me op te richten", zegt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. "Beide aanvallende middenvelders komen vaak in het midden uit, dus in die zin is het niet heel anders voor mij. Ik heb geen specifieke voorkeur; ik kan op beide posities uit de voeten."

Siem de Jong, Christian Eriksen, Thulani Serero en Theo Janssen azen echter ook op speelminuten op deze posities. De Boer is duidelijk geweest naar Schöne: de beste speelt en iedereen krijgt dezelfde kansen. "Je hebt ook trainers die zeggen dat je heus wel aan veel wedstrijden zal toekomen, zonder dat duidelijk wordt waar ze dat op baseren", zegt de Ajax-nieuwkomer. "Deze trainer doet zulke beloften niet. Je zult het zelf moeten afdwingen en dat is precies wat ik van plan ben."

Lasse Schöne gaat slagen bij Ajax

Meer nieuws

Zeearend Hertog verdwijnt na 18 jaar bij Vitesse: 'Mij zien ze daar niet meer'
6
'Als Bergwijn vertrekt, kan Farioli hem meenemen van Nice naar Ajax'
15
Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
12
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties