Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne: 'Misschien spelen we wel beter tegen goede tegenstanders'

Laatste update:

Het geringe aantal punten is voor critici reden om Ajax de 'kampioen van de armoede' te noemen. De club valt daarmee kritiek ten deel, zoals het ook regelmatig verwijten krijgt dat het niet langere tijd aaneengesloten dominant kan spelen en te vaak misstappen begaat in wedstrijden die op papier te doen lijken. Lasse Schöne zegt tegen Ajax Life dat kritiek er nu eenmaal altijd is en zal blijven.

"Eerst speelden we goed, maar werd er te weinig gescoord. Nu spelen we wat minder, maar scoren we vaker. Het is moeilijk om iedereen tevreden te houden, maar we staan volgens mij met een aardige voorsprong bovenaan. Misschien spelen we wel beter tegen goede tegenstanders. Dat blijkt tenminste. Maar die voorsprong op de ranglijst werkt heus niet verlammend. We vechten er altijd voor", aldus de Deen.

Vind jij dat Ajax het dit seizoen goed genoeg heeft gedaan?

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
2
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
5
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
18
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties