Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne: 'Nog altijd sta je te kijken van wat hij op de training laat zien'

Laatste update:

"We weten allemaal wat Kasper kan. Dat laat hij dagelijks op de training zien. Nog altijd sta je dan even te kijken. Zo van: echt klasse. Vergeet niet dat hij veel blessures heeft gehad. Hij moet nog in het ritme komen nu hij weer helemaal fit is. Je ziet dat het vertrouwen steeds meer terugkomt", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Schöne deelt op trainingskampen en bij Europese uitwedstrijden inmiddels een kamer met Rasmus Kristensen, terwijl Dolberg in de Verenigde Staten bij Victor Jensen op de kamer sliep: "Een beetje rouleren met die Denen, hè", glimlacht Schöne. "Ik denk wel dat het helpt om Kasper op zijn gemak te stellen", voegt hij er wat serieuzer aan toe.

De 42-voudig international van de Deense nationale ploeg kwam zelf op 16-jarige leeftijd naar Nederland en weet dus wat voor problemen talenten als Dolberg tegenkomen. Het voelt dan ook een beetje als zijn verantwoordelijkheid om zich over de aanvaller te ontfermen: "Gewoon lekker koffiedrinken, wat praten, spelletje spelen. Kijk, ik heb mijn leven hier opgebouwd met een Nederlandse vrouw en kinderen. Dat heeft Kasper niet. Daarom is het fijn dat Kristensen er ook is. Zij zitten in dezelfde situatie en gaan naast het voetbal veel met elkaar om."

Vind jij het terecht dat Kasper Dolberg vaak de voorkeur krijgt boven Klaas-Jan Huntelaar?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
67
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties