Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne prijst Ajax: 'Dit team komt daar wel heel dicht bij in de buurt'

Laatste update:

Schöne benadrukt dat het nog vroeg in het seizoen is en hij en zijn ploeggenoten dan ook nog niet te hoog van de toren moeten blazen. "We hebben weliswaar al aardig wat wedstrijden gespeeld en in de meeste daarvan een behoorlijk niveau gehaald, maar dat moeten we nu ook doorzetten. Daar zit de uitdaging in. Niet verslappen", aldus Schöne in gesprek met NUsport. "We wisten dat Vitesse-uit lastig is, maar ik merkte de hele week al dat we er echt klaar voor waren. Soms heb je zo'n gevoel van: dit laten we niet gaan. Ik denk dat jullie dat vandaag wel hebben kunnen zien."

Schöne kijkt terug op een goede transferperiode met Ajax. Spelers als Dusan Tadic en Daley Blind werden aangetrokken, terwijl Hakim Ziyech in de Johan Cruijff ArenA is gebleven. "Ik ben blij dat hij is gebleven, maar het kwam eerlijk gezegd niet als een verrassing. Hakim wil op het hoogste podium presteren en dat is de Champions League. Als hij de vorm waarin hij nu zit weet vast te houden, dan is the sky the limit voor hem", aldus Schöne.

"Of dit het beste Ajax is waarin ik ooit heb gespeeld? In mijn eerste jaren bij de club hadden we ook een geweldig team", zegt de Ajacied. "We werden kampioen en waren tot mooie dingen in staat in de Champions League. Maar dit team komt daar wel heel dicht bij in de buurt."

-
Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
0
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
10
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties