Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schöne wacht in spanning af: 'Iedereen weet hoe ik over Ajax denk'

Laatste update:

"Mijn contract loopt aan het einde van het seizoen af, maar ik voel me mentaal en lichamelijk nog goed. Ik ben ook pas 32, hè... Maar zonder dollen: ik weet het serieus nog niet. Het hangt er ook vanaf hoe dit seizoen verder loopt. Iedereen weet hoe ik over Ajax denk en welk fijn gevoel de club mij geeft", aldus Schöne.

Meer: Valentijn Driessen loopt helemaal leeg: ‘Farioli is een belachelijke keuze’

De 41-voudig international maakte in 2002 de overstap van Lyngby naar sc Heerenveen en kwam hierna uit voor De Graafschap, NEC en dus Ajax. Zodoende heeft hij nooit in de Deense competitie gespeeld en het is voor hem daarom 'een optie' om terug te keren naar de Superligaen. "Maar ik heb nooit gezegd: ik wil per se hier of daar spelen."

"Ik maak beslissingen op gevoel, dan kun je er ook nooit spijt van krijgen. Eigenlijk ben ik de laatste jaren nooit dicht bij een overstap naar een Deense club geweest, omdat ik mijn contract hier een paar keer heb verlengd. Omdat ik hier een fijn leven heb, voel ik die drang ook niet." Ajax kan het contract van Schöne door een eenzijdige optie met een jaar verlengen.

-
Denk jij dat Lasse Schöne volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
15
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
21
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties