Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schokkende details van overval op gezin van Zahavi: 'Ze namen alle tijd'

Laatste update:

Als Shay Zahavi, de vrouw van de spits van PSV, zondagmiddag de voordeur opent, stormt de eerste overvaller direct naar binnen. Hij overmeestert de Israëlische en dan betreedt ook een tweede overvaller de villa. Ook de drie jonge kinderen worden betrokken in de overval. Zij worden samen met hun moeder vastgetapet. De overvallers zijn verbaal en fysiek zeer gewelddadig. Ze willen geld en sieraden zien. Als het ze niet snel genoeg gaat besluiten ze de schaar in het haar van Shay te zetten.

De overvallers waanden zich totaal veilig in de villa van Zahavi. "Ze namen alle tijd", zegt een bron tegenover De Telegraaf. "Een inbreker slaat zijn slag binnen een paar minuten omdat hij bang is te worden ontdekt. Deze twee overvallers voelden zich veilig in huis en wekten geen moment de indruk haast te hebben." Snel nadat de indringers hun buit hadden verzameld en waren vertrokken wist de vrouw van Zahavi zich te bevrijden. De politie was snel ter plaatse en startte direct een groot onderzoek.

Volgens het dagblad was de familie van Zahavi een makkelijk doelwit. Hoewel het huis voorzien is van beveiligingscamera's, is van enige toegangsbeveiliging geen sprake: de overvallers konden probleemloos doorlopen tot aan de voordeur en ongemerkt het huis binnendringen. Het dagblad wijst erop dat Zahavi op Instagram regelmatig poseert met zeer kostbare horloges om de pols. De overvallers zouden het adres van de Israëlische spits hebben kunnen achterhalen door hem na een training bij PSV naar huis te volgen. "Een bordje met de naam Eran Zahavi hing zelfs bij de voordeur", merkt de krant op.

Meer nieuws

Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
7
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties