Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scholes blijft bezig: 'Zo slecht zie je het nooit; het was heel erg slecht'

Laatste update:

"Zo slecht aan de bal zie je Manchester United nooit, maar zo is het op dit moment nou eenmaal. Marcus Rashford is het enige lichtpuntje en hij speelde niet eens zijn beste wedstrijd. Het zag er heel, heel erg slecht uit wat Manchester United liet zien", zo gaat Scholes tekeer op BT Sport.

Scholes richt zich vooral op de middenvelders. "Marouane Fellaini speelde aardig centraal op het middenveld, maar een club als Manchester United heeft een betere speler nodig. Je hebt iemand nodig die het spel kan ophouden, die de aanval van de tegenstander kan onderbreken, die kan controleren, maar die ook naar voren kan passen."

"Ik snap niet wat Michael Carrick nog bij Manchester United doet, want hij speelt geen minuut. Bastian Schweinsteiger is blijkbaar ook geen optie, dus moet er nog een spelmaker komen. Je bent Manchester United en je speelt tegen Watford, het is geen Arsenal."

-
Denk je dat Manchester United de titel pakt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
3
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
3
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
13
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties