Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scholes fileert United na zoveelste mokerslag: 'Heb medelijden met Rangnick'

Laatste update:

"Als je de wedstrijd ziet is het duidelijk dat ze niet willen werken voor de club, wat krankzinnig is", steekt Scholes van wal bij BT Sport. "Met alleen talent kom je er niet, het komt ook aan op hard werken. Of de spelers luisteren niet, of ze kunnen het niet of willen het niet kunnen. Er is een gebrek aan interesse, dit seizoen is gewoon niet goed genoeg. Ze moeten een topmanager aanstellen. Het is Manchester United, ze moeten het beste van alles hebben. Wat ze hebben aangesteld is een technisch directeur, hij heeft de afgelopen jaren weinig trainerservaring opgedaan. Dit is een team van individuen."

Desondanks is Scholes van mening dat Rangnick meer respect verdient van de spelersgroep. "Ik heb medelijden met de manager, want hij doet zijn uiterste best om het team op te laden voor wedstrijden als deze tegen Southampton." Rangnick verdedigt ondertussen zijn spelers. "Ik denk niet dat iemand moet geloven dat het de spelers niets kan schelen. De spelers willen dit ook niet. Ze willen geen punten verspelen. De vraag is hoe we compacter en agressiever kunnen spelen als het gaat om het verdedigen van een voorsprong. Dat is het belangrijkste probleem, niet de spelers die dat niet zouden willen."

"De spelers kunnen hard zijn, maar de vraag is voor hoelang en op welke momenten", gaat Rangnick verder. "Als ik de doelpunten zie zoals we ze tegenkrijgen, zoals tegen Burnley, dan is dat te makkelijk. Het is niet eens moeilijk voor Burnley en Southampton om te scoren tegen ons. Tegen Middlesbrough was het hetzelfde verhaal. Ons team heeft veel technische spelers en het is voor hen moeilijk om lang compact te blijven spelen. Dit is een van onze problemen. We krijgen minder goals tegen dan voorheen, gemiddeld minder dan één per wedstrijd. Maar het helpt niet als je niet vaker dan één keer scoort."

-
Lukt het Manchester United om dit seizoen in de top 4 te eindigen?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
2
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties