Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Scholes: 'Ik weet niet of je ooit titel wint met een doelpuntenmaker als hij'

Laatste update:

"Ik weet niet zeker of je ooit de landstitel gaat winnen met een doelpuntenmaker als hij. Ik denk dat zijn spel buiten de zestien niet goed genoeg is. Ik ben er ook niet van overtuigd dat hij hard genoeg werkt, al is hij nog steeds een jonge kerel die het goed gedaan heeft en veel doelpunten heeft gemaakt", vertelt de oud-middenvelder in gesprek met ESPN.

"Hij is snel en sterk, maar Lukaku lijkt ook een van de United-spelers die kampen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Ik denk niet dat hij zelf doorheeft hoe goed hij kan zijn, maar hij heeft ook hulp nodig, want wie kan er op dit moment verder nog in de spits spelen bij United? Anthony Martial of Marcus Rashford? Misschien wel, maar zij zien er op dit moment meer uit als vleugelspelers. En ze krijgen de wind van voren van de trainer."

"Wij hadden vier spitsen, Andy Cole, Teddy Sheringham, Ole Gunnar Solksjaer en Dwight Yorke, en als het even niet zo goed ging, zoals gebeurt bij alle voetballers, stond er iemand anders te wachten om erin te komen", gaat Scholes verder. "Dat hielp hen weer, omdat ze wisten dat ze gewisseld zouden worden als ze niet goed genoeg waren. Misschien heeft Lukaku ook zoiets nodig."

Vind jij dat Romelu Lukaku goed genoeg is voor Manchester United?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
9
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties