Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schorsing Cissé is een geluk bij een ongeluk

Laatste update:

Voelde die verkiezing vorig jaar nog als een overwinning op de concurrentie, nu vraagt iedereen, die op welke manier dan ook betrokken is bij Feyenoord, zich af waarom 'onze' laatste centen in Cissé zijn geïnvesteerd. Evenals de aangetrokken Fernandez (langdurig geblesseerd) en Ignjatovic (lijkt het niveau niet aan te kunnen) heeft Cissé (nog) niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. De Cissé van vorig jaar is in geen velden of wegen meer te bekennen, laat staan dat hij doelpunten maakt. Als klap op de vuurpijl schopt hij Poepon (al dan niet bewust) bijna een beenbreuk: vier wedstrijden schorsing, waarvan één voorwaardelijk.

Ik kan me niet voorstellen dat er iemand bij Feyenoord rondloopt die er moeite mee heeft dat Cissé voorlopig niet aan spelen toekomt, op Cissé na. En misschien Mario Been, die tegen beter weten in vertrouwen blijft houden in zijn aankoop. Feyenoord heeft echter - in mijn ogen - genoeg spelers die het beter zouden doen op linksbuiten dan Cissé.

Eén van die spelers is Diego Biseswar. Vorig jaar verraste hij iedereen door in zijn - noodgedwongen - speelminuten te laten zien dat hij wel degelijk over talent bezit. Samen met Wijnaldum en Fer was Biseswar een van de weinige lichtpuntjes van het rampseizoen van Feyenoord vorig jaar. Ondanks interesse van verschillende clubs in zijn diensten, besloot Biseswar zijn aflopende contract bij Feyenoord te verlengen. Om vervolgens op de bank te belanden voor een falende Cissé. Diens schorsing betekent - waarschijnlijk - dat Biseswar een aantal wedstrijden de mogelijkheid krijgt om aan te tonen dat niet Cissé maar híj in de basis hoort.

Ik hoop dat Biseswar die kans grijpt en het vertrouwen krijgt van Been. Cissé is momenteel simpelweg niet de man die Makaay van voorzetten - die hij juist zo hard nodig heeft om te excelleren - kan voorzien. Het is nog te kort dag om van een miskoop te spreken, maar ik denk dat we wel kunnen stellen dat het niet is wat men ervan heeft verwacht. Er ligt voor Been in ieder geval een hoop werk in het verschiet om de ruwe diamant te slijpen tot de nieuwe Coen Moulijn.

Over ruwe diamanten gesproken: zouden ze er bij FC Twente rouwig om zijn dat ze nu Bryan Ruiz op linksvoor hebben lopen in plaats van Cissé? Het antwoord laat zich makkelijk raden, helaas.

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
228
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties