Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schorsing van Kúdela betekent goed nieuws voor herboren PSV'er Sadílek

Laatste update:

Sadílek maakte een sterk seizoen door met Slovan Liberec. Hij was onlangs met Jong Tsjechië actief op het EK en speelde zich in de belangstelling van Hamburger SV, SC Freiburg en Sparta Praag. De meest bekende naam bij de Tsjechen is die van Patrik Schick, de huidige aanvalsleider van Bayer Leverkusen. Tomás Soucek zal met een goed gevoel beginnen aan het EK, want de middenvelder heeft een zeer geslaagd seizoen achter de rug bij West Ham United. Silhavy nam dinsdag niet 26, maar 25 spelers op in zijn selectie. Hij liet aanvankelijk een plek vrij voor Kúdela.

Kúdela werd in april door de UEFA voor tien wedstrijden geschorst vanwege een racistisch incident in de Europa League-wedstrijd tegen Rangers. De verdediger van Slavia Praag tekende beroep aan en de Tsjechische voetbalbond hield hoop dat hij mee kon naar het EK. "We wachten af hoe de beroepszaak van Kúdela zich deze week ontwikkelt", zei Silhavy. "We beseffen dat de hoop klein is, maar we willen de deur niet dichtgooien. In ieder geval hebben we tot 1 juni de tijd voor de ene plaats in de EK-selectie."

De Tsjechische ploeg, verliezend finalist van het EK in 1996, treft Schotland als eerste in Groep D. De ontmoeting staat gepland voor 14 juni op Hampden Park. Verliezend WK-finalist Kroatië is tegenstander nummer twee, op 18 juni in hetzelfde stadion. De wedstrijd waar waarschijnlijk het meeste naar wordt uitgekeken is die tegen Engeland op 22 juni, met Wembley als decor.

De volledige selectie van Tsjechië:

Doel: Ales Mandous (Sigma Olomouc), Jirí Pavlenka (Werder Bremen), Tomás Vaclík (Sevilla)

Verdediging: Jan Boril (Slavia Praag), Jakub Brabec (Viktoria Plzen), Ondrej Celustka (Sparta Praag), Vladimir Coufal (West Ham United), Pavel Kaderabek (TSG Hoffenheim), Tomás Kalas (Bristol City), Ales Mateju (Brescia), David Zima (Slavia Praag), Michal Sadílek (PSV)

Middenveld: Antonín Barák (Hellas Verona), Vladimír Darida (Hertha BSC), Adam Hlozek (Sparta Praag), Tomas Holes (Slavia Praag), Jakub Jankto (Sampdoria), Alex Král (Spartak Moskou), Lukás Masopust (Slavia Praag), Jakub Pesek (Slovan Liberec), Tomás Soucek (West Ham United), Petr Sevcik (Slavia Praag)

Aanval: Michael Krmencík (PAOK), Tomás Pekhart (Legia Warschau), Patrik Schick (Bayer Leverkusen), Matej Vydra (Burnley).

Meer nieuws

FC Utrecht overklast Sparta en strijdt met Go Ahead om Conference League-ticket
19
FC Barcelona krijgt concurrentie van Bayern in strijd om Spaans international
3
Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'
22
Fortuna Düsseldorf van Vermeij en De Wijs nadert Bundesliga na zege op Bochum
7
Farioli bevestigt in eerste interview opmerkelijke uitspraak Derrick Luckassen
15
Besiktas verovert Turkse beker na absolute thriller en knotsgekke slotfase
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties