Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schotland dankt McTominay en zorgt voor enorme stunt met zege op Spanje

Laatste update:

In de Spaanse basiself stonden liefst acht andere namen dan afgelopen zaterdag, toen er met 3-0 werd gewonnen van Noorwegen. Doelman Kepa Arrizabalaga en middenvelders Mikel Merino en Rodri behielden wel hun basisplek. Joselu, die zaterdag op 32-jarige leeftijd debuteerde en meteen twee keer scoorde, begon voor het eerst in de basis. Aan de kant van de Schotten, die zaterdag met 3-0 van Cyprus wonnen, waren McTominay (Manchester United) en Andrew Robertson (Liverpool) de bekendste namen.

Die twee Premier League-sterren zorgden na zeven minuten al voor de openingstreffer. Rechtsback Pedro Porro gleed in balbezit uit aan de rand van zijn eigen strafschopgebied, waardoor Robertson de bal makkelijk kon overnemen en teruglegde op McTominay. Die schoot raak: 1-0. Spanje leek wakker geschrokken en was vervolgens meermaals dicht bij de gelijkmaker. Zo keerde doelman Angus Gunn een kopbal van Joselu, raakte diezelfde spits enkele minuten later de lat en kopte Rodri net over. Toch kreeg ook Schotland nog kansen in het eerste bedrijf, maar met name Ryan Christie (schot naast) en Lyndon Dykes (schoot oog in oog met Kepa over) hadden het vizier niet op scherp.

Aan het begin van de tweede helft viel de tweede Schotse treffer alsnog, en opnieuw was McTominay de gevierde man. Kieran Tierney zette goed door aan de linkerkant van het veld, gaf de bal voor en via David García kwam de bal voor de voeten van de middenvelder: 2-0. Spanje was vervolgens dreigend, maar wist nauwelijks uitgespeelde kansen te creëren om terug in de wedstrijd te komen. Invaller Iago Aspas was na ruim een uur spelen nog wel dicht bij de aansluitingstreffer, maar hij gleed een voorzet over. Ook in het restant van de wedstrijd hielden de Schotten stand, waardoor de eerste zege op Spanje sinds 1984 een feit was.

-

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
35
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties