Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schotland loopt in mes van Qazaishvili en maakt het zich moeilijk

Laatste update:

Tot nu toe had Georgië pas drie punten op zak en stonden er vijf nederlagen op het conto. Plaatsing voor het EK 2016 was een utopie voor de Oost-Europeanen, maar de zege op Schotland zal heel goed aanvoelen. Zo'n zeven minute voor rust sloeg het thuisland toe dankzij Vitesse-middenvelder Qazaishvili: Vako controleerde de bal na terugleggen met het hoofd door Levan Mchedlidze en schoot tussen twee Schotten in raak.

Die goal kwam Schotland niet meer te boven. De ploeg scoorde de voorbije twaalf interlands altijd, maar nu niet en droop met een 1-0 nederlaag af in de Georgische hoofdstad. De achterstand op de Duitsers en de Polen blijft dus gelijk en Schotland staat nog altijd derde in Groep D. Als dat niet verandert, is het aan het eind van de rit afhankelijk van de prestaties van de andere nummers drie in de cyclus. Rechtstreekse plaatsing is nog een optie, maar de play-offs zijn eveneens een mogelijkheid.

UEFA European Championship Qualifiers
Georgië
1 - 0
Schotland

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties