Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schreuder beloont talenten en hevelt tweetal over naar de A-selectie

Laatste update:

Baas kwam in 2018 in de jeugdopleiding van Ajax terecht, nadat hij overkwam van Excelsior. Hij debuteerde in 2020 in het betaalde voetbal in de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen De Graafschap. In augustus vorig jaar deed Schreuder voor het eerst een beroep op Baas in de Eredivisie, waarna hij niet veel later ook zijn Champions League-debuut maakte. De verdediger, die nog een contract heeft tot medio 2026 bij Ajax, kwam tot dusver in zes officiële wedstrijden in actie.

Voor Fitz-Jim was een debuut in het eerste elftal tot dusver nog niet weggelegd. De middenvelder speelde in de jeugd van AFC en AZ, alvorens hij in 2019 de overstap maakte naar Ajax. Bij het beloftenteam is hij dit seizoen een van de drijvende krachten op het middenveld. In 74 officiële wedstrijden in het beloftenteam kwam Fitz-Jim tot dusver twee keer tot scoren. Negen keer leverde hij een assist af. Zijn contract werd in de zomer van 2021 opengebroken tot medio 2024.

In gesprek met Voetbalzone gaf Fitz-Jim eerder deze week al aan op een plekje bij de A-selectie te hebben gerekend. Tot zijn teleurstelling duurde dat echter iets langer dan gehoopt. "In het begin heb ik daar wel moeite mee gehad. Maar ik heb er veel over gesproken met de trainer (John Heitinga, red.). Uiteindelijk moet ik het zelf doen. Ik kan er wel met de pet naar gooien, maar dan ga ik er ook niet komen. Ik voel het niet als druk, ik probeer me zo goed mogelijk te ontwikkelen", aldus de middenvelder.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
13
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties